16 August 2016

De woning

Onze vrijstaande vakantiewoning is modern en volledig ingericht en de afgelopen jaren helemaal gerenoveerd. Voorjaar 2011 zijn de badkamer en toilet geheel vernieuwd. Bekijk ook de foto’s van de vakantiewoning

Het woonoppervlak is verdeeld over drie delen: begane grond met de woonkamer en de eethoek. De woonkamer heeft twee tweepersoonsbanken en twee stoelen. De eethoek een grote tafel met 6 stoelen. In de woonkamer staat een tv met cd/dvd speler en met een satellietontvanger voor Nederlandse programma’s. Verder staat er een gezellige houtkachel. Tussen het woongedeelte en de eethoek is een trapje naar het entresol. Op dit entresol is een complete ingerichte keuken met o.m. een vaatwasser, koelkast met diepvriesvak, combimagnetron e.d. Verder zijn op dit entresol een slaapkamer met een eigen toilet en wasruimte en de badkamer met toilet, douche en wastafel. Via de trap naar boven kom je op de bovenverdieping met twee slaapkamers. Alle drie de slaapkamers hebben twee aparte bedden. De bovenslaapkamers hebben bovendien toegang tot het balkon.
Het huis heeft een ruime tuin rondom met veel privacy, zon- en schaduwmogelijkheden. Ook op het balkon kun je lekker van de zon genieten.

Voor kinderen is er een campingbedje en een kinderstoel. Eén van de slaapkamers boven kan worden afgesloten met een traphekje.

Op het entresol staat een kast met de nodige informatie over de omgeving, vele boeken en diverse spellen.
In kelder staan 2 mountainbikes met helm tot uw beschikking.

In het huis is gratis internet beschikbaar met WiFi.

plattegrond-boven-75dpi

plattegrond-beneden-75dpi